კარტოფილი ბატკნის ხორცითა და კვერცხით
რეცეპტის ინგრედიენტები
1 კგ. ბატკნის ხორცი
3 თავი ხახვი
100 გრამი რძე
1 კონა კამა
1 კონა ტარხუნა
1 კგ. კარტოფილი
50 გრამი კარაქი
5 ცალი კვერცხი
1 კონა ოხრახუში
მარილი და პილპილი გემოვნებით
რეცეპტის მომზადების საფეხურები
ახალი კარტოფილი მოხარშეთ, გაფცქვენით და დაჭერით პატარა ზომის ნაჭრებად.
ცალკე ხახვსა და კარაქში მოშუშეთ წვრილად დაჭრილი ბატკნის ხორცი და შეურიეთ მოხარშულ კარტოფილს. შეაზავეთ კამით, ოხრახუშითა და ტარხუნით.
მოათავსეთ შეზავებული ხორცი ტაფაზე, მოასხით რძეში გათქვეფილი კვერცხი და შედგით ღუმელში.
როდესაც დაიბრაწება, ზემოდან მოაყარეთ წვრილად დაჭრილი კამა. გემრიელად მიირთვით!