თუკი პიცის გამოცხობა გადაწყვიტეთ, ჯერ კარგი ცომის გაკეთებაზე უნდა იფიქროთ.

თუკი პიცის გამოცხობა გადაწყვიტეთ, ჯერ კარგი ცომის გაკეთებაზე უნდა იფიქროთ.



რეცეპტის ინგრედიენტები

7 გრამი მშრალი საფუარი
1 ჭიქა თბილი წყალი
2 ს/კ ზეითუნის ზეთი
1 ჩ/კ შაქარი
2 1 ⁄ 2 ჭიქა ფქვილი
1 ჩ/კ მარილი


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

გააცხელეთ ღუმელი 230°C-ზე. საშუალო ზომის თასში ჩაასხით თბილი წყალი და გახსენით მასში საფუარი და შაქარი. დატოვეთ 10 წუთით.
შემდეგ ჩაუმატეთ ფქვილი, მარილი და ზეთი. ურიეთ ერთგვაროვანი მასის მიღებამდე და შემდეგ დაასვენეთ 5 წუთით.
გადაიტანეთ ცომი ფქვილმოყრილ სამუშაო ზედაპირზე და გააბრტყელეთ. გადაიტანეთ გაბრტყელებული ცომი ცოტათი ცხიმიან პიცის საცხობ ლანგარზე, შეკმაზეთ სასურველი პიცის რეცეპტის მიხედვით და აცხვეთ 15-20 წუთის განმავლობაში. მირთმევამდე აცალეთ პიცას ოდნავ შეგრილება, დაახლოებით 5 წუთით.

კომენტარები

კოდის განახლება
კომენტარი ჯერ არ არის.
Moamzade.Ge » რეცეპტები » ცომეული » პიცის ცომი