რეცეპტის ინგრედიენტები

ნაკლებფხიანი თეთრი თევზი - 600 გ
პამიდორი - 4 ცალი
სტაფილო - 3 ცალი
ლიმონი - 1 ცალი
როზმარინი - 1 ჩკ
ოხრახუში - 1 კონა
ზეთი
მარილი და პილპილი


რეცეპტის მომზადების საფეხურები

თევზი ოთხ ნაწილად გავჭრათ, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი და როზმარინი. პამიდვრები დავჭრათ მსხვილად, სტაფილო სიგრძეზე, ლიმონი თხლად. გრილი ან გრილის ტაფა გავახუროთ, დავაწყოთ მომზადებული ინგრედიენტები და მოვასხათ ზეთი, შევწვათ ორივე მხრიდან. ბოსტნეულს მოვაყაროთ მარილი. შემწვარი ბოსტნეული და თევზი ამოვიღოთ თეფშზე და დაჭრილი ოხრახუში მოვაყაროთ.

კომენტარები

კოდის განახლება
კომენტარი ჯერ არ არის.